Single van de Week; het mooie Love is to die van Warpaint

Schermafbeelding 2014 01 14 om 15 01 52Nu toch voor het eerst dat er een gratis Single van de Week voorbij komt – die ik gewoon echt al ken!

Warpaint – met Love is to Die – wordt al enige tijd op Pinguin Radio gespeeld => en dat is toevallig het radiostation die in Huize Sjeltur het muziek mag verzorgen. Ken je Pinguin Radio niet? Ken je wel Kink FM? Pinguin Radio is de ‘opvolger’, nadat Veronica de stekker uit dit alternatief radiostation had gehaald.

Maar even terug naar de Single van de Week; lekker rustig nummer, psychedelische gitaarwave…. – ik denk dat dat de lading wel dekt. Daarbij een rustig en zwevende vrouwenstem. Love is die  –  love is to not die  –  love is to dance….

Ja – dit vind ik wel een lekker nummer…..!

iTunes; Warpaint – Love is to die – deze week gratis


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *