Paddle.com – aanbieding met onder andere AirPlay streamer naar OSX

Vandaag een leuk stukje software binnengehaald – maar dan op mijn MacBook => en interessant voor iPad en iPhone gebruikers!

Paddle.com is een website die software in de aanbieding gooit OF zelfs pakketten samenstelt van meerdere soorten software => en nu hebben ze een ‘The Productive Mac Bundle’ met 7 apps en je mag zelf bepalen wat je betaald. Nou ja – dat is dan betrekkelijk; ga je onder ‘de gemiddelde prijs zitten’, dan krijg je maar 2 stuks software. Maar ga je voor de gemiddelde prijs (of hoger) => dan krijg je ze alle zeven.

En wat is nu het stukje software die ik heb binnengehaald?

Schermafbeelding 2013 11 27 om 20 27 14

X-Mirage is één van de zeven!
Als je die op je OSX hebt geïnstalleerd – dan kun je je scherm van de iPad (of ander iOS device) via AirPlay streamen naar je Mac! EN ze hebben zelfs een ‘opname button’ toegevoegd.
Dus => nu kan ik filmpjes maken van wat er op mijn iPad scherm gebeurd!

Reeds getest en het werkt perfect.
Maar volgens mij kun je niet direct ook geluid toevoegen.

Na het installeren – en openen van X-Mirage => veeg je met één vinger je menu naar boven – waar ook AirPlay staat, druk daarop en dan zie je X-Mirage als AirPlay device tevoorschijn komen. Klik daarop en zet daarna ook ’Synchroon’ aan. En je ziet het scherm op je Mac tevoorschijn komen.

Uh…nou – zie voorbeeld! Dit is gewoon even een voorbeeld van 10 seconden. Niets bijzonders.
Er kunnen zelfs meerdere iOS devices tegelijk naar je Mac streamen!  

En de prijs van de 7 stukken software staat op het moment van schrijven op; $ 5,17 – ik betaalde $ 5,20 en dat was via PayPal € 3,95

 

Paddle.com – The Productive Mac Bundle

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *