AppShopper.com; Apps in de aanbieding/gratis

Dit is een tip die ook van toepassing kan zijn voor iPhone en iPad bezitters!

Bij die twee zijn er regelmatig Apps in de aanbieding, of zelfs gratis. Maar dat geldt, in iets mindere mate, natuurlijk ook voor iMac Apps! En dan is het leuk als je die aanbiedingen in een overzicht hebt.

Daarvoor gebruik ik de website van AppShopper.com. Daar hebben ze alle nieuwe aanbiedingen en gratis Apps overzichtelijk staan, incl.de beschrijving uit de AppStore.

Ook heb ik een gratis account genomen. Bij Apps kan ik aangeven of ik ze heb (Own it) EN ik kan aangeven als er een app is die ik graag zou willen hebben (Want it); die misschien nu nog te duur is.

Van AppShopper.com krijg ik dan een email als er iets in de prijs van de betreffende app verandert!

Wat mij betreft; een echte aanrader!

Ga naar; AppShopper.com (Mac)

 


Reacties

AppShopper.com; Apps in de aanbieding/gratis — 2 reacties

  1. Pingback: AppShopper.com; Apps in de aanbieding/gratis | Appleweetjes

  2. Appshopper heeft als voordeel dat het naast een IOS app ook goed als website te gebruiken is. Als het zoeken van gratis of tijdelijke goedkope mac apps via een IOS app geen punt is raad ik altijd de appzapp app aan. Verder bevat ook het iculture deals overzicht van iphoneclub.nl dat elke werkdag verschijnt aan het eind een handig overzicht van tijdelijk goedkopere of gratis mac apps.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *